fbpx

Csillagvizsgáló – videóinterjú Varga Balázzsal

2023. július 13.

Varga Balázzsal a Müpa tehetségkutatóján készült videóinterjú, akinek a döntőbe jutott zenekara, a Varga Balázs / Expression július 25-én lép fel a Művészetek Völgyének új udvarában, a Magyar Jazz Szövetség Udvarban.

Varga Balázs jazzgitárost kérdeztem a tanulmányairól, a zenekaráról, a komponálásról és természetesen a jövőbeli terveiről.

Az Expressionben Varga Balázs gitározik, Danyi Diána énekel, Horváth Béla zongorázik, billentyűs hangszereken játszik, Dani Norbert bőgőzik és basszusgitározik, Márkosi András dobol.

Varga Balázs videóinterjú

Varga Balázs videóinterjú 

A Művészetek Völgye előtt még fellép Szakcsi Jr. legújabb zenekarában, a Renaissance-ban július 15-én, szombaton Hegykőn, de előtte saját triójával, július 14-én is hallható a Józsefvárosi Fesztiválon. A trióról és a Renaissance-ról a videóban is szó lesz.

A videóinterjú közben sok zene is megszólal a januári Jazz Showcase koncertből.

 További érdekességek a videóban: 

 

 

Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával készült.

Fotó: Irk Réka, Sztraka Ferenc

 

 

 

Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

H K Sze Cs P Szo V
© 2019-24 MagyarJazz / Jazz.hu szakmai jazzportál, szeretett műfajunk, a JAZZ szolgálatában. All Rights Reserved. • Készítette és kiadásért felelős személy: Irk Réka • Kiadó: Jazzponthu Kulturális Alapítvány • 1122 Budapest, Maros u. 28. • Adószám: 19345684-1-43
Az alapítványnak adományt az alábbi bankszámlára köszönettel fogadjuk: 10700770-73692180-51100005