fbpx

Videóinterjú Jónás Rezső Jr.-ral a Müpa Jazz Showcase szakmai győztesével

2022. március 17.

Jónás Rezső Jr. zenész családba született, jelenleg pedig a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem mesterszakára jár. 

Jónás Rezsőt a Müpa háromnapos tehetségkutató versenyének szakmai győztesévé választották. A Müpában évente megrendezett, idén már 15. alkalommal a tehetségesebbnél tehetségesebb fiatalokat bemutató eseményére február 4. és 6. között került sor. Összesen hat zenekar kapott fellépési lehetőséget a Jazz Showcase-en, és úgy alakult, hogy egy zenekar sem ment haza üres kézzel az eredményhirdetést követően. Jónás Rezső Jr. zenekarában a bőgős, a novemberi Pege Aladár Nagybőgő Versenyen első helyezést elért Jónás Géza volt, a dobos pedig Géza öccse, Jónás Fülöp.

A szakmai díjat egyöntetű vélemény alapján ítélték oda a Reggie Jonas Jr. Trionak.

Jónás Rezső Jr. a videóban mesél a családjáról, a tanulásról, versenyekről, a zenekaráról, a zeneszerzésről és a terveiről is. Az interjú közben pedig saját szerzeményei hallhatóak.

 

Fotó: Sztraka Ferenc

 

 

 

 

Jazz koncertek - Jazz Concerts in Hungary

H K Sze Cs P Szo V
© 2019-24 MagyarJazz / Jazz.hu szakmai jazzportál, szeretett műfajunk, a JAZZ szolgálatában. All Rights Reserved. • Készítette és kiadásért felelős személy: Irk Réka • Kiadó: Jazzponthu Kulturális Alapítvány • 1122 Budapest, Maros u. 28. • Adószám: 19345684-1-43
Az alapítványnak adományt az alábbi bankszámlára köszönettel fogadjuk: 10700770-73692180-51100005